Välkommen som medlem i Arkelstorps Folkets Hus

Folkets Hus har länge varit en naturlig mötesplats i Arkelstorp där man samlas till fest och underhållning i alla dess former.

Här kan du hyra festlokal, ta en öl när det är Pubafton (om du är medlem) eller bara titta inom på de aktiviteter som förekommer här!

Som medlem får du vårt Medlemsblad två gånger om året, speciella inbjudningar, 25% rabatt vid hyra av lokal samt att du har chans att vinna ett fint pris på medlemslotteriet där en lycklig vinnar dras varje år i december.


Som medlem är du med och stödjer Folkets Hus långsiktiga arbete.


Att bli medlem kostar 100/pers och har du företag så kostar det 500kr.


Avgiften betalas in BG 5503-1678 eller Swish 1230083253.


Glöm inte att ange namn, e-post och tel i anmälan.
Medlemsbrev Dec 2022

Vi tackar alla medlemmar för det gångna året som har varit gynnsamt för Folkets Hus.


Medlemsantalet har ökat liksom uthyrningen och aktiviteterna. Ett speciellt tack till Träning i Arkelstorp, PRO och våra fasta hyresgäster. Under året arrangerades två Pubkvällar där vår lokala orkester bidrog med härlig musik.

Vi provade även på att ha konst och hantverksutställning under påsken vilket uppskattades, precis som de hemlagade våfflorna.

Under sommarhalvåret hade vi också tre MC träffar med god uppslutning och trevlig samvaro.


Föreningen har under 2022 fått 30 000 kr i bidrag för att förbättra utomhusmiljön där det bland annat investerades i en flaggstång och nya bänkar.

Vi har även fått ett bidrag från Sparbanksstiftelsen på 100 000 kr som kommer att investeras i en bild och ljudanläggning. Styrelsen kommer att jobba med det under 2023.


Vi ser nu fram emot 2023 där vi fortsätter att planera för nya pubkvällar, ny konstutställning i Påsk och ytterligare MC träffar under sommaren. Hoppas även att vi kan arrangera några musikkvällar utomhus.


Det är nu dags att förnya medlemsskapet och betala in avgiften för 2023. Det gör ni genom swish till 1230083253 eller BG 5503-1678. Ange namn. e-post och telnummer.


100 kr/ pers eller 500 kr/ företag.


2022 års vinnar i medlemslotteriet blev Katarina Neuman. Ett stort Grattis!